over ons

het logo van Verified Carbon Standard
het logo van Verified Carbon Standard
het logo van Verified Carbon Standard
vestigingsadres
Jacob van Lenneplaan 22 te 3743 AR BAARN
e-mail
telefoon
035-8881573 - Spreek langzaam en duidelijk het e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd en de voornaam en naam van de cursist en je vraag; je ontvangt het antwoord binnen een werkdag per e-mail.

TICKEN B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24454327 en heeft als btw-identificatienummer NL8204.68.125.B01.

sneller en beter leren

Wij staan voor sneller en beter leren via e-learning en dat wordt uitgebeeld door een stopwatch op een toetsenbord.

In 2008 startte Martin Beijer met TICKEN: hij bemerkte dankzij zijn 10-jarige dochter dat de typecursusmarkt het internet nog niet benutte en te hoge prijzen rekende. De TICKEN typecursus is online en je leert sneller en beter blindtypen. Bijzonder: dankzij onze Typereflex®-leermethode is de benodigde cursustijd gehalveerd.
Daarna volgde het tweede e-learning platform TET®: 8x sneller de leren – zonder theorieboek – voor de CBR theorie-examens auto, motor en bromfiets.
En uiteindelijk extraas® dat kinderen en jong volwassenen helpt om in korte tijd beter te worden met rekenen en taal en ze helpt goed voor te bereiden op de reken- en taaltoetsen.

missie: onderscheidend

een gekleurd potlood dat zich onderscheidt van grijze potloden.
  1. Wij werken vanuit een passie voor onderwijs. Leren kan leuk zijn, maar alleen als je het begrijpt.
    Daar doen we alles voor.
  2. Waarde voor uw geld: onderscheidende, betaalbare prijzen. Gerealiseerd door lage kosten en technisch vernuft.
  3. Wij maken onderscheidende ‘tijdbesparende leermethodes’ zodat je meer leert, in minder tijd.
  4. Een onderscheidende klantgerichte service, die snel en correct reageert.

klimaatneutraal

het logo van Verified Carbon Standard

TICKEN onderneemt klimaatneutraal. Wij compenseren alle aan ons gerelateerde CO2-uitstoot via projecten van de Climate Neutral Group volgens de Verified Carbon Standard (VCS): energie, vervoer, de verzending van brievenpost en pakketten. Groene energie wekken wij zelf op met 40 zonnepanelen. Lees verder...

CO2 compenserend

CO2 neutraal voor een beter klimaat groene afbeelding met een boom

Wij zijn een e-learningbedrijf en om alles goed te laten verlopen, maken wij gebruik van een hoogwaardige server. Daar draaien onze website en cursusapplicaties op. Ook de CO2-uitstoot, die aan onze server is gerelateerd, wordt gecompenseerd of de server draait op groene energie.

Thuiswinkel Award winnaar 2010

Thuiswinkel Awards

TICKEN is in 2010 uitgeroepen tot de beste startende internetbedrijf van Nederland. De Starter Award wordt uitgereikt aan het internetbedrijf dat zich op een onderscheidende, succesvolle, creatieve of innovatieve wijze op de kaart heeft weten te zetten. De winnaar van de Starter Award is bepaald door een vakjury van experts namens de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Het vakjury rapport vermeldt "In dit concept zit álles. Een perfect gevoel voor timing, Lef, omdat de oprichter zijn goedbetaalde baan voor dit idee heeft opgezegd. Originaliteit, want onderscheidend is de ontwikkeling van de eigen leermethode. De look & feel van de website, enorm veel kennis en kunde en het bedrijfsplan oogt ronduit indrukwekkend."

wij steunen de KanjerKetting

De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar. Om kinderen met kanker te steunen heeft de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker de KanjerKetting ontwikkeld. De 'KanjerKetting' helpt kinderen met kanker. De KanjerKetting is tegelijk beloningssysteem en wegwijzer en bestaat uit kralen.

Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis.

Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz. Zo helpt de KanjerKetting kinderen door de behandeling heen en is na afloop een tastbare herinnering aan een ingrijpende periode. Voor gezinnen waar een kind aan kanker is overleden, is de ketting een dierbaar aandenken dat zij koesteren.

Voor elke klantbeoordeling van TICKEN, TET of extraas® betalen wij de KanjerKetting € 2,50. Beoordeel ons ook en steun de KanjerKetting. Wij hebben alvast € 750 gedoneerd.

Overzicht van alle leerniveaus waarvoor extraas® rekentoetsen heeft: groep 3 tot en met 8, het voortgezet onderwijs en het mbo en hbo. Alle referentieniveaus: 1F, 2F en 3F en ook de NIO-toets.
De KanjerKralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandeling en kinderen kijken uit naar de kleurige kralen.

extraas.nl bij SBS6 Quality Time op Zondag (1)

SBS6 presentatrice Beau Nellissen sprak met extraas.nl over de eindtoets in groep 8 en het schooladvies dat daardoor nog naar boven bijgesteld kan worden.

extraas.nl bij SBS6 Quality Time op Zondag (2)

SBS6 presentatrice Beau Nellissen sprak met extraas.nl over het verontrustende rekenniveau in het onderwijs: meer dan de helft van de schoolverlaters haalt het streefniveau niet.
beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon