TICKEN onderneemt klimaatneutraal

verantwoord

people planet profit afbeelding: een groene planeet op een hand

TICKEN is een gezond bedrijf dat uiteraard winst wil maken, maar rekening houdt met het effect van zijn activiteiten op het milieu en oog heeft voor mensen, zowel binnen als buiten de organisatie.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo): ‘profit’, ‘planet’ en ‘people’. Deze balans leidt tot betere resultaten voor ons, voor jou én de samenleving.

spaar het milieu

meisje met staartjes op het hoofd die tonen als boompjes

TICKEN vermijdt onnodige kosten en spaart het milieu waar het kan. Geen luxe leasewagens, dure kantoorgebouwen of onnodig papierwerk.
Waar mogelijk, gebruiken wij FSC keurmerkpapier, wat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

klimaatneutraal

het logo van Verified Carbon Standard

TICKEN onderneemt klimaatneutraal. Wij compenseren alle aan ons gerelateerde CO2-uitstoot via projecten van de Climate Neutral Group volgens de Verified Carbon Standard (VCS): energie, vervoer, de verzending van brievenpost en pakketten. Elektriciteit wekken wij zelf op met 40 zonnepanelen.

CO2 compensatie

CO2 neutraal voor een beter klimaat groene afbeelding met een boom

Wij zijn een e-learningbedrijf en om alles goed te laten verlopen, maken wij gebruik van een hoogwaardige server. Daar draaien onze website en cursusapplicaties op. Ook de CO2-uitstoot, die aan onze server is gerelateerd, compenseren wij.

beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon