met een potlood wordt een toetsformulier ingevuld voor taaltoets hbo Nederlands - extraas.nl

taaltoets hbo

nederlands hbo-taaltoetsen oefenen

Wil je slagen voor jouw hbo-taaltoets Nederlands? Kies er dan voor om de hbo-taaltoets te oefenen bij extraas.nl. De meeste Nederlandse universiteiten en hbo-instellingen confronteren hun studenten met een Nederlandse taaltoets. Iedere instelling mag zelf de inhoud van de toets bepalen, maar deze moet natuurlijk wel de verplichte onderdelen bevatten. Bij extraas® kun je de taaltoets hbo Nederlands oefenen op je eigen computer, tablet of smartphone. Je kunt bijvoorbeeld een maand lang je voorbereiden op de hbo taaltoets Nederlands voor slechts €12,95. Wil jij ook de hbo taaltoets oefenen online? Begin dan direct.

nederlands leren op hbo-niveau

Naas of in plaats van oefentoetsen maken, kun je ook kiezen om op onderwerp voor Taal Nederlands te leren? Binnen extraas® komen alle 1F, 2F en 3F taalonderwerpen aan bod: spelling, grammatica met zinsontleding, zinsvorm, woordbenoeming, hoofdzin/bijzin, indirecte en indirecte rede, interpunctie, etc. Zelfs contaminaties, pleonasme, tautologie, analogieën en categorieën kun je leren en oefenen. Wil je snel op onderwerp Nederlands leren, kies in de webshop voor het onderdeel 'taal'.

Met de linker button hieronder kan je gratis oefenen en ervaren hoe snel je kan leren met extraas®.

toetsen nederlands op hbo niveau oefenen

extraas.nl is een onderdeel van TICKEN, een erkende onderwijsinstelling. De vermelde prijzen op de website zijn daarom ook vrijgesteld van btw. Er zijn geen verborgen kosten. Je zit nergens aan vast: na afloop van de gekozen toegangstijd stopt het. Je kunt kiezen om 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden onbeperkt te oefenen voor jouw hbo taaltoets. extraas® is niet alleen een hele snelle, maar ook een leuke manier om je voor te bereiden op toetsen hbo Nederlands. Ook krijg je na iedere vraag te zien wat je goed of fout hebt gedaan. Op deze manier kun je van je fouten leren.

Merk je dat je op bepaalde onderdelen van grammatica, spelling of woordkennis moet verbeteren? In dat geval kun je naast 'oefentoetsen' ook de module 'taal' bestellen.

een hbo-student oefent online op extraas.nl hbo taaltoetsen nederlands
beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon