extraas ouder helpt kind klimmen naar de top van succes met rekenen en taal

rekenen en taal oefenen: hoe extraas® je helpt

plezier in rekenen en taal

rekenen taal oefene met plezier extraas

Doordat je op de extraas® website bent, is duidelijk dat jij verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je bent er bewust van dat je je zoon of dochter kan helpen met rekenen, taal of het oefenen van toetsen. Met de methode van extraas® kan je kind weer plezier krijgen in rekenen en taal en betere cijfers halen. Het oefenen doe je kind interactief en gepersonaliseerd: op eigen niveau, met een goede opbouw en… op een hele leuke manier met veel spelletjes en vooral… goede uitleg.

met goede uitleg

van vraag via uitleg en begrip naar snappen

Oefenen met rekenen en taal kan ook bij andere websites, maar extraas® onderscheidt zich doordat wij ook vooraf en erna uitleg geven. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. extraas® is dus meer dan oefenen: het is een complete manier van leren.
De meeste uitleg doen we met kort animaties. Ook kan je een hulplijn inschakelen als dat nodig is. extraas houdt rekening met jouw niveau: als blijkt dat je de leerstof nog niet goed beheerst, doen we even een stapje terug en gaan dan bouwen om vooruit te komen.

korte animatie met uitleg over extraas®

zo werkt het

Als ouder ben je de ‘beheerder’: je maakt voor je kind een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Dan geef je de toegangsrechten voor de leermodules rekenen, taal en/of oefentoetsen. Jij kan ook het leerniveau aangeven: dat loopt van groep 3 tot en met het hoger beroepsonderwijs.
Je kind logt in, kiest een onderdeel waarmee het wel wat hulp kan gebruiken en gaat aan de gang. Het leersysteem van extraas meet en monitort de eerste resultaten en bepaalt of we nog even wat stapjes terug moeten doen om te werken aan de basis. Of misschien wel wat sneller vooruit kunnen om uitdagend te blijven. Alle leerpunten voor rekenen en taal in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs kunnen doorlopen worden. En met de oefentoetsen bereid je je voor op de eindtoetsen en tussentijdse toetsen.

jouw rol als ouder

een tevreden extraas moeder met een laptop

Als ouder ben je de beheerder en kan je de voortgang van je kind(eren) volgen. Je ziet wat en wanneer ze actief zijn geweest. Als beheerder kan je bepalen wat de ‘norm’ moet zijn: hoeveel tijd per leermodule je kind per week actief moet zijn.
De ouder ontvangt desgewenst regelmatig een e-mail met de voortgang en resultaten, zodat je je kind kan prijzen en motiveren. Je kan ook een andere persoon als extra beheerder toevoegen. Die persoon kan dan ook de resultaten volgen.
Wat een zorg minder als je merkt dat je kind eindelijk goed begrijpt hoe het bepaalde rekensommen of taalonderwerpen moet doen. Je zoon of dochter krijgt meer plezier en wordt vrolijker en gelukkiger. En jij dus ook…

Stap 1:
Maak je keuze
Stap 2:
Persoonlijke gegevens
Stap 3:
Betaalwijze
Met extraas® kan je snel beter worden in rekenen en taal op elk leerniveau: basisschool, voorgetezet onderwijs, mbo en hbo.
Met extraas® kan je hoger te scoren bij elke rekentoets, taaltoets, citotoets, ieptoets, diatoets, amntoets, nio-toets en wiscat-pabo-toets.
1. Waar wil je beter in worden?
2. Kies het aantal maanden toegang
TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
en is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw.
  • goedgekeurd 14 dagen bedenktijd
  • goedgekeurd “Uitstekend”
  • goedgekeurd Erkende onderwijsinstelling
  • goedgekeurd Veilig online betalen

Wij zijn een erkende onderwijsinstelling: de vermelde prijzen zijn daarom vrijgesteld van btw. Er zijn geen verborgen kosten. Mocht je nog twijfelen. Als consument heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kan het dus probleemloos proberen en beoordelen. Maak je keuze, bestel en je kan direct starten met de leukste manier van rekenen, taal en oefentoetsen. Kies de weg naar succes.

Nadat je je keuze hebt gemaakt, vragen we eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je je betaalkeuze maken: beveiligd betalen middels iDEAL, eenmalige machtiging, credit card of Paypal. De vermelde prijzen zijn inclusief btw en er zijn geen verborgen kosten. Daar hebben wij zelf ook een hekel aan.

Geen automatische verlenging
Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij zullen je netjes per e-mail vragen of je wilt verlengen. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

alle leerstof voor rekenen en taal

De modules ‘rekenen’ en taal’ bestaat uit alle 20 respectievelijk 16 hoofdcategorieën en op alle niveaus waar deze geleerd worden volgens de kerndoelen in ons onderwijs als opgesteld door nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling.

rekenen (gratis proberen? klik hier.)

Je kunt zelf je onderwerp binnen ‘rekenen’ kiezen. Daarna krijg je een korte, duidelijke uitleg en ga je middels games en interactieve lessen de stof meester maken. Zo wordt je beter. En als je ‘het’ snapt, ga je ‘het’ zelfs leuk vinden!

taal

Ook ‘taal’ is onderverdeeld in overzichtelijke onderdelen, waarbinnen je weer onderwerpen kunt kiezen. We leggen duidelijk uit waarom en hoe ‘onze taal’ in elkaar zit. Zo krijg je ‘taal’ op een leuke en uitdagende manier onder de knie.

oefentoetsen op 1F, 2F en 3F

De oefentoetsen zijn te kiezen op de leerniveaus zoals deze zijn bepaald door het nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling: 1F, 2F en 2F.
Daarodoor kan de elke cursist zich goed voorbereiden op de rekenen taaltoetsen op het eigen onderwijsniveau. Voor de basisschool is dat voor de CITO-toets, DIA, IEP, Route8 of AMN, die alle door het ministerie van Onderwijs zijn goedgekeurd. Ook 2F-cursisten op het vmbo of mbo-1-2-3 en 3F-cursisten op havo, vwo, hbo en specifiek PABO kunnen voor hun eigen niveau kiezen. Je oefent gericht op onderwerp om je ‘zwakke’ punten te verbeteren.
Bij extraas® kan je je ook voorbereiden op de NIO-toets (Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijs) die door sommige scholen wordt ingezet als second opinion.

rekenen referentieniveaus
een tevreden extraas moeder met een laptop
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
Wij streven naar 100% tevredenheid

extraas® is een activiteit van de erkende onderwijsinstelling TICKEN en biedt jou als consument een bewezen betrouwbare en veilige manier van online registratie, aankoop en garantie. Laat je ons binnen 14 dagen weten toch niet helemaal tevreden te zijn? Dan kun je opzeggen en krijg je je geld binnen een bankwerkdag terug.

wij zijn crkbo gecertificeerd; crkbo is de afkorting van Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
CRKBO erkende onderwijsinstelling

TICKEN is een erkende onderwijsinstelling en is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Toetsing door het CRKBO houdt in dat je weet dat je met een instituut te maken heeft dat is getoetst op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

vergrootglas
Veilig

Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig kan winkelen, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.

beoordeling van klanten

UITSTEKEND

8,6

veilig en vertrouwd

gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid

veilig betalen, zonder extra kosten

iDeal Visa MasterCard PayPal
Snel naar:
extraas superman cartoon