extraas ouder helpt kind klimmen naar de top van succes met rekenen en taal

rekenen en taal oefenen: hoe extraas® je helpt

plezier in rekenen en taal

rekenen taal oefene met plezier extraas

Doordat je op de extraas® website bent, is duidelijk dat jij verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je bent er bewust van dat je je zoon of dochter kan helpen met rekenen, taal of het oefenen van toetsen. Met de methode van extraas® kan je kind weer plezier krijgen in rekenen en taal en betere cijfers halen. Het oefenen doe je kind interactief en gepersonaliseerd: op eigen niveau, met een goede opbouw en… op een hele leuke manier met veel spelletjes en vooral… goede uitleg.

met goede uitleg

van vraag via uitleg en begrip naar snappen

Oefenen met rekenen en taal kan ook bij andere websites, maar extraas® onderscheidt zich doordat wij ook vooraf en erna uitleg geven. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. extraas® is dus meer dan oefenen: het is een complete manier van leren.
De meeste uitleg doen we met kort animaties. Ook kan je een hulplijn inschakelen als dat nodig is. extraas houdt rekening met jouw niveau: als blijkt dat je de leerstof nog niet goed beheerst, doen we even een stapje terug en gaan dan bouwen om vooruit te komen.

korte animatie met uitleg over extraas®

zo werkt het

Tijdens het inschrijven wordt het ingevoerde e-mailadres de gebruikersnaam. Met het zelfgekozen wachtwoord krijg je na betaling direct toegang tot rekenen, taal en/of alle oefentoetsen.

Je krijgt niet alleen toegang tot het gekozen schoolniveau, bijvoorbeeld groep 8, maar ook alle andere niveaus dat loopt van groep 3 tot en met het hoger beroepsonderwijs. Dat is een belangrijk voordeel. Het leersysteem van extraas meet en monitort de eerste resultaten en bepaalt of we nog even wat stapjes terug moeten doen om te werken aan de basis. Of misschien wel wat sneller vooruit kunnen om uitdagend te blijven. Alle leerpunten voor rekenen en taal in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs kunnen doorlopen worden. En met de oefentoetsen bereid je je voor op de eindtoetsen en tussentijdse toetsen.

jouw rol als ouder

een tevreden extraas moeder met een laptop

Als ouder kun je de voortgang van je kind(eren) volgen en zien welke onderwerpen over rekenen en/of taal nog verbeterd kunnen worden. Je ziet wat er gedaan is wanneer hij/zij actief is geweest. Daarvoor moet je wel jouw e-mailadres als 'supporter' registreren. Dat kan al bij de registratie, maar ook achteraf op de pagina met persoonlijke gegevens.

Als supporter ontvang je regelmatig een e-mail met de voortgang en de studieresultaten, zodat je je kind kan prijzen en motiveren. Maximaal drie personen kunnen supporter zijn.

Doel van extraas® is ook dat je merkt dat je kind een "oh, zit het zo, nu snap ik het!"-moment krijgt. Je zoon of dochter krijgt meer plezier en wordt vrolijker en gelukkiger. En jij als ouder dus ook…

direct bestellen?

bekend van tv
Stap 1:
Maak je keuze
Stap 2:
Persoonlijke gegevens
Stap 3:
Betaalwijze
Met extraas® kan je snel beter worden in rekenen en taal op elk leerniveau: basisschool, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.
Met extraas® kan je hoger te scoren bij elke rekentoets, taaltoets, citotoets, ieptoets, diatoets, amntoets, nio-toets en wiscat-pabo-toets.
Inschrijven?

Stap 1. Kies eerst één van de zes (voordeel) pakketten.

Stap 2. Klik daarna op de gewenste toegangstijd. Daardoor wordt de juiste knop 'kopen' oranje.

TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
en is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw.
  • 14 dagen bedenktijd
  • “Uitstekend”
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Veilig online betalen

Ontdek de voordelen van leren bij een erkende onderwijsinstelling! Bij ons zijn de prijzen vrijgesteld van btw, waardoor je voordelig uit bent. Kies je cursus, plaats je bestelling en start direct met de leukste manier van rekenen, taal leren en oefentoetsen doen!

Twijfel je nog? Geen zorgen! Als je nog niet of nauwelijks begonnen bent met de online cursus en/of proefexamens, kun je gebruikmaken van 14 dagen herroepingsrecht. Laat het ons simpelweg weten via extraas.nl/opzeggen en we geven binnen één werkdag opdracht dat jouw betaalde bedrag wordt teruggestort.

Zodra je je keuze hebt gemaakt, vragen we enkele persoonsgegevens. Daarna is het tijd om veilig te betalen via iDEAL, creditcard of PayPal, zonder verborgen kosten. Wij houden daar net zomin van als jij!

Geen automatische verlenging
Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij zullen je netjes per e-mail vragen of je wilt verlengen. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

alle leerstof voor rekenen en taal

De modules ‘rekenen’ en taal’ bestaat uit alle 20 respectievelijk 16 hoofdcategorieën en op alle niveaus waar deze geleerd worden volgens de kerndoelen in ons onderwijs als opgesteld door nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling.

rekenen gratis proberen? klik hier.
extraas rekenen getallen
getallen
extraas rekenen optellen, optelsommen
optellen
extraas rekenen aftrekken, aftreksommen
aftrekken
extraas rekenen keersommen, vermenigvuldigen
keer
extraas rekenen deelsommen, delen
delen
extraas rekenen breuken
breuken
extraas rekenen 3D figuren, ruimtelijk inzicht
3D figuren
extraas rekenen grafieken en diagrammen
grafieken
extraas rekenen met geld
geld
extraas rekenen sorteren
sorteren
extraas rekenen met tijd en klokkijken
tijd
extraas rekenen met lengte en lenge-eenheden
lengte
extraas rekenen met omtrek en oppervlakte
omtrek oppervlakte
extraas rekenen met inhoud of volume
inhoud volume
extraas rekenen met gewichten
gewicht
extraas rekenen met temperatuur, Celsius, Fahrenheit, Kelvin
temperatuur
extraas rekenen met snelheidsberekeningen
snelheid
extraas rekenen met procenten
procent
extraas rekenen met machten
machten
extraas rekenen met wortels, worteltrekken
wortels
taal gratis proberen? klik hier.
extraas taal spelling
spelling
extraas taal leestekens
leestekens
extraas taal schrijven
schrijven corrigeren
extraas taal zinsopbouw en volgorde
volgorde
extraas taal en synoniemen
synoniemen
extraas taal gezegden, spreekwoorden en uitdrukkingen
gezegden ect.
extraas taal betekenis van woorden, woordenschat: synoniemen, antoniemen of
			 tegengestelden, homoniemen
betekenis
extraas taal afkortingen
afkorting
extraas taal en zinsvorm: vraagzin, gebiedende wijs, bedrijvende en lijdende zinsvorm,
			 alinea’s, hoofdzin en bijzin, direct en indirecte reden
zinsvorm
extraas taal zinsontleding
zinsontleding
extraas taal werkwoorden
werkwoord
extraas taal woordbenoeming
woordbenoeming
extraas taal vergrotende trap
twijfelgevallen
extraas taal lezen
lezen
extraas taal analogieën
analogieën
extraas taal categorieën
categorieën
oefentoetsen op 1F, 2F en 3F

De oefentoetsen zijn te kiezen op de leerniveaus zoals deze zijn bepaald door het nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling: 1F, 2F en 2F.
Daarodoor kan de elke cursist zich goed voorbereiden op de rekenen taaltoetsen op het eigen onderwijsniveau. Voor de basisschool is dat voor de CITO-toets, DIA, IEP, Route8 of AMN, die alle door het ministerie van Onderwijs zijn goedgekeurd. Ook 2F-cursisten op het vmbo of mbo-1-2-3 en 3F-cursisten op havo, vwo, hbo en specifiek PABO kunnen voor hun eigen niveau kiezen. Je oefent gericht op onderwerp om je ‘zwakke’ punten te verbeteren.
Bij extraas® kan je je ook voorbereiden op de NIO-toets (Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijs) die door sommige scholen wordt ingezet als second opinion.

rekenen referentieniveaus
een tevreden extraas moeder met een laptop
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
Wij streven naar 100% tevredenheid
extraas® is een activiteit van de erkende onderwijsinstelling TICKEN en biedt jou als consument een bewezen betrouwbare en veilige manier van online registratie, aankoop en garantie. Laat je ons binnen 14 dagen weten toch niet helemaal tevreden te zijn? Dan kun je opzeggen en krijg je je geld binnen een bankwerkdag terug.
wij zijn crkbo gecertificeerd; crkbo is de afkorting van Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
CRKBO erkende onderwijsinstelling
TICKEN is een erkende onderwijsinstelling en is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Toetsing door het CRKBO houdt in dat je weet dat je met een instituut te maken hebt dat is getoetst op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
vergrootglas
Veilig
Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig winkelen, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.
beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon