Vijf Pabo-studenten zijn blij: op extraas.nl kunnen ze de pabo taaltoets Nederlands online oefenen.

pabo taaltoets nederlands

pabo taaltoets nederlands oefenen

De taaltoets Nederlands is een verplicht onderdeel voor veel eerstejaars pabo-studenten. Wanneer je deze taaltoets niet in het eerste jaar haalt, dan krijg je een bindend negatief studieadvies bij sommige pabo's. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je de taaltoets niet haalt. op extraas.nl kun de pabo taaltoets Nederlands online oefenen. Op deze manier weet je wat er van je verwacht wordt en ben je goed voorbereid op de definitieve toets.

Klik in onze webshop op het onderdeel pakket 'oefentoetsen'. Kies vervolgens het aantal maanden dat je online wilt oefenen. Dat kan al vanaf 1 maand. Hierna kun je direct de taaltoets pabo Nederlands oefenen.

taaltoets nederlands leren op onderwerp

Bij extraas® kun je alle onderdelen oefenen die ook in de echte pabo taaltoets voorkomen. Zo komt onder andere het onderdeel spelling aan bod waarbij je werkwoorden en naamwoorden moet toepassen. Daarnaast komen ook de onderdelen formuleren en interpunctie aan bod. Je kunt ook oefenen voor het onderdeel basis grammatica, waarbij taalkundig ontleden en redekundig ontleden aan bod komen. zodat je hier in de toekomst van kan leren. Wil je snel op onderwerp Nederlands leren, kies in de webshop voor het onderdeel 'taal'. Met de linker button hieronder kan je gratis oefenen en ervaren hoe snel je kan leren met extraas®.

taaltoets pabo oefenen

Jaarlijks zakt ongeveer 25% van alle studenten voor de pabo taaltoets, waardoor zij vroegtijdig moeten stoppen met de opleiding. Het is dus voor veel pabostudenten een groot struikelblok. Om te voorkomen dat je de taaltoets Nederlands niet haalt en de pabo voortijdig moet beëindigen, kun je online de pabo taaltoets Nederlands oefenen. Dat doe je op extraas.nl, een erkende onderwijsinstellin. Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt oefenen. Wil je bijvoorbeeld 1 maand lang je goed voorbereiden op de pabo taaltoets, dan betaal je hier eenmalig €12,95 voor. Bij extraas® doen we niet aan verborgen kosten en wordt jouw oefenperiode dus ook niet automatisch verlengd. Probeer maar eens gratis een stuk van de pabo taaltoets.

een tudente toont haar laptop die zij gebruikt om de pabotaaltoets te oefenen
beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon