Vijf Pabo-studenten zijn blij: op extraas.nl kunnen ze de pabo taaltoets Nederlands online oefenen.

pabo taaltoets nederlands

pabo taaltoets nederlands oefenen

De taaltoets Nederlands is een verplicht onderdeel voor veel eerstejaars pabo-studenten. Wanneer je deze taaltoets niet in het eerste jaar haalt, dan krijg je een bindend negatief studieadvies bij sommige pabo's. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je de taaltoets niet haalt. op extraas.nl kun de pabo taaltoets Nederlands online oefenen. Op deze manier weet je wat er van je verwacht wordt en ben je goed voorbereid op de definitieve toets.

Klik in onze webshop op het onderdeel pakket 'oefentoetsen'. Kies vervolgens het aantal maanden dat je online wilt oefenen. Dat kan al vanaf 1 maand. Hierna kun je direct de taaltoets pabo Nederlands oefenen.

taaltoets nederlands leren op onderwerp

Bij extraas® kun je alle onderdelen oefenen die ook in de echte pabo taaltoets voorkomen. Zo komt onder andere het onderdeel spelling aan bod waarbij je werkwoorden en naamwoorden moet toepassen. Daarnaast komen ook de onderdelen formuleren en interpunctie aan bod. Je kunt ook oefenen voor het onderdeel basis grammatica, waarbij taalkundig ontleden en redekundig ontleden aan bod komen. zodat je hier in de toekomst van kan leren. Wil je snel op onderwerp Nederlands leren, kies in de webshop voor het onderdeel 'taal'. Met de linker button hieronder kan je gratis oefenen en ervaren hoe snel je kan leren met extraas®.

taaltoets pabo oefenen

Jaarlijks zakt ongeveer 25% van alle studenten voor de pabo taaltoets, waardoor zij vroegtijdig moeten stoppen met de opleiding. Het is dus voor veel pabostudenten een groot struikelblok. Om te voorkomen dat je de taaltoets Nederlands niet haalt en de pabo voortijdig moet beëindigen, kun je online de pabo taaltoets Nederlands oefenen. Dat doe je op extraas.nl, een erkende onderwijsinstellin. Je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt oefenen. Wil je bijvoorbeeld 1 maand lang je goed voorbereiden op de pabo taaltoets, dan betaal je hier eenmalig €12,95 voor. Bij extraas® doen we niet aan verborgen kosten en wordt jouw oefenperiode dus ook niet automatisch verlengd. Probeer maar eens gratis een stuk van de pabo taaltoets.

een tudente toont haar laptop die zij gebruikt om de pabotaaltoets te oefenen

direct bestellen?

bekend van tv
Stap 1:
Maak je keuze
Stap 2:
Persoonlijke gegevens
Stap 3:
Betaalwijze
Met extraas® kan je snel beter worden in rekenen en taal op elk leerniveau: basisschool, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.
Met extraas® kan je hoger te scoren bij elke rekentoets, taaltoets, citotoets, ieptoets, diatoets, amntoets, nio-toets en wiscat-pabo-toets.
Inschrijven?

Stap 1. Kies eerst één van de zes (voordeel) pakketten.

Stap 2. Klik daarna op de gewenste toegangstijd. Daardoor wordt de juiste knop 'kopen' oranje.

TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
en is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw.
  • 14 dagen bedenktijd
  • “Uitstekend”
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Veilig online betalen

Wij zijn een erkende onderwijsinstelling: de vermelde prijzen zijn daarom vrijgesteld van btw. Er zijn geen verborgen kosten. Mocht je nog twijfelen. Maak je keuze, bestel en je kan direct starten met de leukste manier van rekenen, taal en oefentoetsen.

Niet tevreden? Zolang je nog niet of nauwelijks gestart bent met de online cursus en/of proefexamens, heb je 14 dagen herroepingsrecht (bedenktijd). Laat het ons weten en binnen 1 werkdag betalen we het aankoopbedrag terug.

Nadat je je keuze hebt gemaakt, vragen we eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je je betaalkeuze maken: beveiligd betalen middels iDEAL, credit card of Paypal. De vermelde prijzen zijn inclusief btw en er zijn geen verborgen kosten. Daar hebben wij zelf ook een hekel aan.

Geen automatische verlenging
Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij zullen je netjes per e-mail vragen of je wilt verlengen. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon