taal oefenen uitgebeeld middels een regen aan gekleurde letters

rekenen oefenen

korte animatie met uitleg over extraas®
rekenen oefenen

Als cursist kan je bij extraas® rekenen oefenen: wanneer je maar wilt, wat je maar wilt, hoe lang je maar wilt, het tempo wat je wilt en tot hoever je maar wilt. Gepersonaliseerd leren dus, rekening houdend met wat je al weet en waar jouw verbeterpunten zitten.

Misschien heb je moeite met bepaalde onderdelen of heb je gewoonweg extra uitleg of uitdaging nodig. Wat het ook is, je kan bij extraas® op een bijzondere en leuke manier je rekenvaardigheden sterk verbeteren. En… alle rekenonderwerpen van school zijn opgenomen in de oefenstof.

rekenen gratis proberen? klik hier.
extraas rekenen getallen
getallen
extraas rekenen optellen, optelsommen
optellen
extraas rekenen aftrekken, aftreksommen
aftrekken
extraas rekenen keersommen, vermenigvuldigen
keer
extraas rekenen deelsommen, delen
delen
extraas rekenen breuken
breuken
extraas rekenen 3D figuren, ruimtelijk inzicht
3D figuren
extraas rekenen grafieken en diagrammen
grafieken
extraas rekenen met geld
geld
extraas rekenen sorteren
sorteren
extraas rekenen met tijd en klokkijken
tijd
extraas rekenen met lengte en lenge-eenheden
lengte
extraas rekenen met omtrek en oppervlakte
omtrek oppervlakte
extraas rekenen met inhoud of volume
inhoud volume
extraas rekenen met gewichten
gewicht
extraas rekenen met temperatuur, Celsius, Fahrenheit, Kelvin
temperatuur
extraas rekenen met snelheidsberekeningen
snelheid
extraas rekenen met procenten
procent
extraas rekenen met machten
machten
extraas rekenen met wortels, worteltrekken
wortels

alle rekenonderwerpen

Binnen extraas® komen alle rekenonderwerpen aan bod, van beginnersniveau tot gevorderd. Niet alleen optellen, aftrekken, bussommen, vermenigvuldigen en delen, maar ook breuken en procenten, rekenen met allerlei eenheden van lengte, oppervlakte, inhoud, gewicht, tijd en geld. En natuurlijk kommagetallen, grafieken, temperatuur en snelheid, maar ook de ruimtelijke figuren, machten en worteltrekken.

Met 20 categorieën dekt extraas® alle doelen binnen het rekenonderwijs. Daardoor is de leermethode ook zo geschikt voor het thuisonderwijs en bijles.

Als cursist kies je de categorie waar je beter in wilt worden. We monitoren hoe het gaat en zoeken zo naar het juiste punt om de leerstof op te bouwen. Afhankelijk van je schoolniveau krijg je je uitleg via video en ga je je leerstof oefenen. In veel gevallen is dat via een leuke game. Zo gaan we stap voor stap verder met als doel dat je het rekenen snapt. Nog een mooi voordeel: als je het snapt ga je rekenen ook leuker vinden. En daardoor haal je hogere cijfers.

bijzonder: met uitleg

Er zijn op het internet allerlei websites waar je wel wat rekenen kan oefenen, maar een cursus als extraas® is veel meer dan alleen maar wat sommetjes oefenen: extraas® is een compleet leersysteem. Je begint een onderwerp met een uitleg via een korte, duidelijke animatie met één van onze animatiefiguren zoals Boy (zie rechts). Daarna gaan we samen vanaf de basis oefenen en leren. Na elke vraag krijg je terugkoppeling zodat je begrijpt waarom je antwoord goed of fout is. Zo bouwen we jouw kennis en ervaring stapsgewijs op. Rekenen wordt leuk!

leermomenten terugkijken

het symbool van een leerpuntje binnen extraas is een uitroepteken in een violette cirkel.

Een som die je lastig vindt of die juist een ‘eyeopener’ is, kan je markeren als ‘leerpuntje’. Daarmee kan je achteraf nog eens terugkijken naar de leerpunten en zo sneller herhalen en jezelf verbeteren.
Dat is wel zo handig en scheelt je erg veel leertijd.

ouders - supporters
icon van twee ouders met een kind.

Als ouder ben je de ‘beheerder’ en kan je binnen extraas® sowieso de vorderingen en activiteiten van je kind volgen. Maar je kan ook andere personen als ‘supporter’ aanmelden. Die supporters krijgen dan regelmatig bericht met de voortgang en kunnen de cursist aanmoedigen en prijzen.

verlies geen tijd en geld
icon van een okay-teken: een groene V in een cirkel.

Kies direct de beste, beproefde methode en verlies niet onnodig tijd, geld en energie aan allerlei probeersels die je kind niet verder helpen. Ga direct voor de complete methode van extraas®. Met de duidelijke uitleg en de vele inspirerende games gaat je kind het rekenen beter begrijpen. En als die ‘het snapt’, vindt die rekenen leuk. Zo zijn er alleen maar winnaars. Het hele jaar door.

14 dagen bedenktijd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid

We hebben al 99018 tevreden klanten, maar misschien ben jij wel die ene klant waarvan we toch niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Als consument heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kan het dus probleemloos proberen en beoordelen. Je loopt dus geen enkel risico.

beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
Snel naar:
extraas superman cartoon