taal oefenen uitgebeeld middels een regen aan gekleurde letters

rekenen oefenen

korte animatie met uitleg over extraas®
rekenen oefenen

Als cursist kan je bij extraas® rekenen oefenen: wanneer je maar wilt, wat je maar wilt, hoe lang je maar wilt, het tempo wat je wilt en tot hoever je maar wilt. Gepersonaliseerd leren dus, rekening houdend met wat je al weet en waar jouw verbeterpunten zitten.

Misschien heb je moeite met bepaalde onderdelen of heb je gewoonweg extra uitleg of uitdaging nodig. Wat het ook is, je kan bij extraas® op een bijzondere en leuke manier je rekenvaardigheden sterk verbeteren. En… alle rekenonderwerpen van school zijn opgenomen in de oefenstof.

rekenen gratis proberen? klik hier.
extraas rekenen getallen
getallen
extraas rekenen optellen, optelsommen
optellen
extraas rekenen aftrekken, aftreksommen
aftrekken
extraas rekenen keersommen, vermenigvuldigen
keer
extraas rekenen deelsommen, delen
delen
extraas rekenen breuken
breuken
extraas rekenen 3D figuren, ruimtelijk inzicht
3D figuren
extraas rekenen grafieken en diagrammen
grafieken
extraas rekenen met geld
geld
extraas rekenen sorteren
sorteren
extraas rekenen met tijd en klokkijken
tijd
extraas rekenen met lengte en lenge-eenheden
lengte
extraas rekenen met omtrek en oppervlakte
omtrek oppervlakte
extraas rekenen met inhoud of volume
inhoud volume
extraas rekenen met gewichten
gewicht
extraas rekenen met temperatuur, Celsius, Fahrenheit, Kelvin
temperatuur
extraas rekenen met snelheidsberekeningen
snelheid
extraas rekenen met procenten
procent
extraas rekenen met machten
machten
extraas rekenen met wortels, worteltrekken
wortels

alle rekenonderwerpen

Binnen extraas® komen alle rekenonderwerpen aan bod, van beginnersniveau tot gevorderd. Niet alleen optellen, aftrekken, bussommen, vermenigvuldigen en delen, maar ook breuken en procenten, rekenen met allerlei eenheden van lengte, oppervlakte, inhoud, gewicht, tijd en geld. En natuurlijk kommagetallen, grafieken, temperatuur en snelheid, maar ook de ruimtelijke figuren, machten en worteltrekken.

Met 20 categorieën dekt extraas® alle doelen binnen het rekenonderwijs. Daardoor is de leermethode ook zo geschikt voor het thuisonderwijs en bijles.

Als cursist kies je de categorie waar je beter in wilt worden. We monitoren hoe het gaat en zoeken zo naar het juiste punt om de leerstof op te bouwen. Afhankelijk van je schoolniveau krijg je je uitleg via video en ga je je leerstof oefenen. In veel gevallen is dat via een leuke game. Zo gaan we stap voor stap verder met als doel dat je het rekenen snapt. Nog een mooi voordeel: als je het snapt ga je rekenen ook leuker vinden. En daardoor haal je hogere cijfers.

Klik op de oranje knop hieronder om het rekenonderwerp 'gewicht' gratis te proberen en te ervaren. Je krijgt eerst een korte uitleg per animatie. Na beantwoording van een vraag krijg je uitleg. Ben je erg goed, dan ga je al snel naar een hoger level.

bijzonder: met uitleg

Er zijn op het internet allerlei websites waar je wel wat rekenen kan oefenen, maar een cursus als extraas® is veel meer dan alleen maar wat sommetjes oefenen: extraas® is een compleet leersysteem. Je begint een onderwerp met een uitleg via een korte, duidelijke animatie met één van onze animatiefiguren zoals Boy (zie rechts). Daarna gaan we samen vanaf de basis oefenen en leren. Na elke vraag krijg je terugkoppeling zodat je begrijpt waarom je antwoord goed of fout is. Zo bouwen we jouw kennis en ervaring stapsgewijs op. Rekenen wordt leuk!

ouders - supporters

De cursist kan drie personen als 'supporter' opgeven. Meestal zijn het een of meer (groot)ouders die supporter zijn. Elke supporter ontvangt regelmatig een e-mail met de vorderingen en activiteiten van de cursist en kunnen de cursist aanmoedigen en prijzen. In het overzicht met de cursusresultaten ziet de supporter in een kalender welke dagen er activiteiten zijn geweest, wat de laatste resultaten zijn en welke certificaten er zijn behaald.

Een certificaat wordt toegekend als de cursist een onderwerp heeft afgerond op minimaal zijn eigen schoolniveau, bijvoorbeeld 'breuken' terwijl de cursist in groep 8 zit.

certificaat concept
extraas.nl bij SBS6 Quality Time op Zondag
SBS6 presentatrice Beau Nellissen sprak met extraas.nl over het zorgelijke rekenniveau van de leerlingen die groep 8 afronden: meer dan de helft haalt het streefniveau rekenen niet ...
verlies geen tijd en geld
icon van een okay-teken: een groene V in een cirkel.

Kies direct de beste, beproefde methode en verlies niet onnodig tijd, geld en energie aan allerlei probeersels die je kind niet verder helpen. Ga direct voor de complete methode van extraas®. Met de duidelijke uitleg en de vele inspirerende games gaat je kind het rekenen beter begrijpen. En als die ‘het snapt’, vindt die rekenen leuk. Zo zijn er alleen maar winnaars. Het hele jaar door.

14 dagen bedenktijd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid

We hebben al 141746 tevreden klanten, maar misschien ben jij wel die ene klant waarvan we toch niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Als consument heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kan het dus probleemloos proberen en beoordelen. Je loopt dus geen enkel risico.

direct bestellen?

bekend van tv
Stap 1:
Maak je keuze
Stap 2:
Persoonlijke gegevens
Stap 3:
Betaalwijze
Met extraas® kan je snel beter worden in rekenen en taal op elk leerniveau: basisschool, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.
Met extraas® kan je hoger te scoren bij elke rekentoets, taaltoets, citotoets, ieptoets, diatoets, amntoets, nio-toets en wiscat-pabo-toets.
Inschrijven?

Stap 1. Kies eerst één van de zes (voordeel) pakketten.

Stap 2. Klik daarna op de gewenste toegangstijd. Daardoor wordt de juiste knop 'kopen' oranje.

TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
en is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw.
  • 14 dagen bedenktijd
  • “Uitstekend”
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Veilig online betalen

Ontdek de voordelen van leren bij een erkende onderwijsinstelling! Bij ons zijn de prijzen vrijgesteld van btw, waardoor je voordelig uit bent. Kies je cursus, plaats je bestelling en start direct met de leukste manier van rekenen, taal leren en oefentoetsen doen!

Twijfel je nog? Geen zorgen! Als je nog niet of nauwelijks begonnen bent met de online cursus en/of proefexamens, kun je gebruikmaken van 14 dagen herroepingsrecht. Laat het ons simpelweg weten via extraas.nl/opzeggen en we geven binnen één werkdag opdracht dat jouw betaalde bedrag wordt teruggestort.

Zodra je je keuze hebt gemaakt, vragen we enkele persoonsgegevens. Daarna is het tijd om veilig te betalen via iDEAL, creditcard of PayPal, zonder verborgen kosten. Wij houden daar net zomin van als jij!

Geen automatische verlenging
Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij zullen je netjes per e-mail vragen of je wilt verlengen. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon