taal oefenen uitgebeeld middels een regen aan gekleurde letters

taal oefenen

taal oefenen
de cursus van extraas uitgebeeld met een tablet en een cloud vol kennis.

Als cursist kan je bij extraas® taal oefenen: wanneer je maar wilt, wat je maar wilt, hoe lang je maar wilt, het tempo wat je wilt en tot hoever je maar wilt. Gepersonaliseerd leren dus, rekening houdend met wat je al weet en waar jouw verbeterpunten zitten.
Je kan gewoon beginnen bij het begin of de categorie kiezen waar je nog niet zo goed in bent. Je krijgt uitleg en heel veel onderwerpen leer je vanuit een spelvorm. Dat is niet alleen leuk, maar je onthoudt het ook beter. Je wordt een kei in onze taal.

alle taalonderwerpen

extraas taal spelling
spelling
extraas taal leestekens
leestekens
extraas taal schrijven
schrijven corrigeren
extraas taal zinsopbouw en volgorde
volgorde
extraas taal en synoniemen
synoniemen
extraas taal gezegden, spreekwoorden en uitdrukkingen
gezegden ect.
extraas taal betekenis van woorden, woordenschat: synoniemen, antoniemen of
			 tegengestelden, homoniemen
betekenis
extraas taal afkortingen
afkorting
extraas taal en zinsvorm: vraagzin, gebiedende wijs, bedrijvende en lijdende zinsvorm,
			 alinea’s, hoofdzin en bijzin, direct en indirecte reden
zinsvorm
extraas taal zinsontleding
zinsontleding
extraas taal werkwoorden
werkwoord
extraas taal woordbenoeming
woordbenoeming
extraas taal vergrotende trap
twijfelgevallen
extraas taal lezen
lezen
extraas taal analogieën
analogieën
extraas taal categorieën
categorieën

Binnen extraas® komen alle taalonderwerpen aan bod, van beginnersniveau tot gevorderd: het alfabet sorteren, spelling en dictee, werkwoorden vervoegen, de leestekens en accentletters, schrijfregels, afkortingen en synoniemen en antoniemen. Natuurlijk ook woordkennis, onze grammatica met zinsontleding, zinsvorm en woordbenoeming. En niet te vergeten ‘lezen’, want dat is een belangrijk onderdeel in menig taaltoets. Zelfs contaminaties, pleonasme, tautologie, analogieën en categorieën komen aan bod.
Met 16 categorieën over 85 leeronderwerpen dekt extraas® alle doelen binnen het taalonderwijs. Daardoor is de leermethode ook zo geschikt voor het thuisonderwijs en bijles.
Met extraas® wordt je beter en beter als je het regelmatig gebruikt. Het is leuk om te doen en spelenderwijs wordt je een kei in de Nederlandse taal. Je hebt er je hele schooltijd, ja zelfs hele leven plezier van.
Met de module 'taal' dekken we de vier taalniveaus zoals bepaald door het nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling: 1F, 2F, 3F en zelfs 4F. Daardoor dekt 'taal' alle leerniveaus van de basisschool tot en met het vwo en hbo en universiteit.

meer dan oefenen: ook uitleg

een afbeelding met een still van een van de vele uitleganimaties.

Er zijn op het internet allerlei websites waar je wel wat taal kan oefenen, maar een cursus als extraas® is veel meer dan alleen een paar taalopgaven: extraas® is een compleet leersysteem. Meer ingewikkelde zaken worden uitgelegd middels een duidelijke animatie van onder meer extraas® man (zie rechts). Na elke antwoord krijg je terugkoppeling zodat je begrijpt waarom je antwoord goed of fout is. Die manieren van uitleg vind je alleen bij extraas®.
Taal wordt leuk!

leermomenten markeren

het symbool van een leerpuntje binnen extraas is een uitroepteken in een violette cirkel.

Een vraag/antwoord die je lastig vindt of die juist een ‘eyeopener’ is, kan je markeren als ‘leerpuntje’. Daarmee kan je achteraf nog eens terugkijken naar de leerpunten en zo sneller herhalen en jezelf verbeteren.
Dat is wel zo handig en scheelt je erg veel leertijd.

ouders - supporters

icon van twee ouders met een kind.

Als ouder ben je de ‘beheerder’ en kan je binnen extraas® sowieso de vorderingen en activiteiten van je kind volgen. Maar je kan ook andere personen als ‘supporter’ aanmelden. Die supporters krijgen dan regelmatig bericht met de voortgang en kunnen de cursist aanmoedigen en prijzen.

verlies geen tijd en geld
icon van een okay-teken: een groene V in een cirkel.

Kies direct de beste, beproefde methode en verlies niet onnodig tijd, geld en energie aan allerlei probeersels die je kind niet echt helpen. Ga direct voor de complete leermethode van extraas®. Met de duidelijke uitleg en de vele inspirerende games gaat je kind de taalonderwerpen beter begrijpen en toepassen. Het gevolg zijn hogere cijfers en een blij kind.

14 dagen bedenktijd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid

We hebben al 105409 tevreden klanten, maar misschien ben jij wel die ene klant waarvan we toch niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Als consument heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kan het dus probleemloos proberen en beoordelen. Je loopt dus geen enkel risico.

beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
Snel naar:
extraas superman cartoon