taal oefenen uitgebeeld middels een regen aan gekleurde letters

taal oefenen

nederlands/taal oefenen

Als cursist kan je bij extraas® Nederlands oftewel taal oefenen. Alles is gericht op snel en goed leren.

Je gebruikt extraas® wanneer je maar wilt, wat je maar wilt, hoe lang je maar wilt, het tempo wat je wilt en tot hoever je maar wilt. Gepersonaliseerd leren dus, rekening houdend met wat je al weet en waar jouw verbeterpunten zitten.

Je kunt de categorie kiezen waar je nog niet zo goed in bent. Zie het overzicht hieronder. Een voorbeeld: snap je zinsontleding niet of krijg je daar een toets over? Dan kies je categorie 'zinsontleding'.

Je krijgt uitleg en heel vaak leer je vanuit een spelvorm. Dat is niet alleen leuk, maar je onthoudt het ook beter. Alles is gericht op snel en goed leren zodat jij Nederlandse taal beter beheerst. Bijkomend voordeel is betere cijfers en meer plezier.

extraas.nl bij SBS6 Quality Time op Zondag
SBS6 presentatrice Beau Nellissen sprak met extraas.nl over het zorgelijke taalniveau van de leerlingen die naar het voortgezet onderwijs gaan: meer dan de helft haalt het streefniveau niet ...

alle taalonderwerpen

extraas taal spelling
spelling
extraas taal leestekens
leestekens
extraas taal schrijven
schrijven corrigeren
extraas taal zinsopbouw en volgorde
volgorde
extraas taal en synoniemen
synoniemen
extraas taal gezegden, spreekwoorden en uitdrukkingen
gezegden ect.
extraas taal betekenis van woorden, woordenschat: synoniemen, antoniemen of
			 tegengestelden, homoniemen
betekenis
extraas taal afkortingen
afkorting
extraas taal en zinsvorm: vraagzin, gebiedende wijs, bedrijvende en lijdende zinsvorm,
			 alinea’s, hoofdzin en bijzin, direct en indirecte reden
zinsvorm
extraas taal zinsontleding
zinsontleding
extraas taal werkwoorden
werkwoord
extraas taal woordbenoeming
woordbenoeming
extraas taal vergrotende trap
twijfelgevallen
extraas taal lezen
lezen
extraas taal analogieën
analogieën
extraas taal categorieën
categorieën

Binnen extraas® komen alle taalonderwerpen aan bod, van beginnersniveau tot gevorderd: het alfabet sorteren, spelling en dictee, werkwoorden vervoegen, de leestekens en accentletters, schrijfregels, afkortingen en synoniemen en antoniemen. Natuurlijk ook woordkennis, onze grammatica met zinsontleding, zinsvorm en woordbenoeming. En niet te vergeten ‘lezen’, want dat is een belangrijk onderdeel in menig taaltoets. Zelfs contaminaties, pleonasme, tautologie, analogieën en categorieën komen aan bod.
Met 16 categorieën over 85 leeronderwerpen dekt extraas® alle doelen binnen het taalonderwijs. Daardoor is de leermethode ook zo geschikt voor het thuisonderwijs en bijles.
Met extraas® word je beter en beter als je het regelmatig gebruikt. Het is leuk om te doen en spelenderwijs word je een kei in de Nederlandse taal. Je hebt er je hele schooltijd, ja zelfs hele leven plezier van.
Met de module 'taal' dekken we de vier taalniveaus zoals bepaald door het nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling: 1F, 2F, 3F en zelfs 4F. Daardoor dekt 'taal' alle leerniveaus van de basisschool tot en met het vwo en hbo en universiteit.

meer dan oefenen: ook uitleg

een afbeelding met een still van een van de vele uitleganimaties.

Er zijn op het internet allerlei websites waar je wel wat taal kan oefenen, maar een cursus als extraas® is veel meer dan alleen een paar taalopgaven: extraas® is een compleet leersysteem. Meer ingewikkelde zaken worden uitgelegd middels een duidelijke animatie van onder meer extraas® man (zie rechts). Na elke antwoord krijg je terugkoppeling zodat je begrijpt waarom je antwoord goed of fout is. Die manieren van uitleg vind je alleen bij extraas®.
Taal wordt leuk!

verlies geen tijd en geld
icon van een okay-teken: een groene V in een cirkel.

Kies direct de beste, beproefde methode en verlies niet onnodig tijd, geld en energie aan allerlei probeersels die je kind niet echt helpen. Ga direct voor de complete leermethode van extraas®. Met de duidelijke uitleg en de vele inspirerende games gaat je kind de taalonderwerpen beter begrijpen en toepassen. Het gevolg zijn hogere cijfers en een blij kind.

14 dagen bedenktijd

We hebben al 113176 tevreden klanten, maar misschien ben jij wel die ene klant waarvan we toch niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Als consument heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kan het dus probleemloos proberen en beoordelen. Je loopt dus geen enkel risico.

nederlands/taal oefenen: starten

Via onderstaande button kun je je inschrijven en direct beginnen. Je zult versteld staan hoe snel en goed je Nederlands/taal leert.

bestel taal oefenen

beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon