twee duimen omhoog voor taaltoets 2F oefenen op extraas.nl

taaltoets 2f

nederlands taaltoets 2f oefenen

Wil je de taaltoets Nederlands 2F oefenen? Een beter resultaat voor je toets Nederlands halen? Dan ben je bij extraas.nl aan het juiste adres. Voor het vmbo en het mbo-niveau 1,2 en 3 gelden namelijk verplichte centrale toetsen of examens voor de Nederlandse taal. Dit wordt op dit niveau ook wel de taaltoets 2F genoemd. Het taalniveau 2F is een algemeen functioneel niveau. Dit is het niveau waaraan iedere Nederlander aan zou moeten voldoen. Heb je binnenkort een centrale toets of examen voor Nederlands 2F en wil je hierop goed voorbereid zijn? Oefen dan deze 2F taaltoets online via het onderdeel 'oefentoetsen'. Dat kan al vanaf 1 maand.

nederlands leren op onderwerp

Heb je een toets over een bepaald onderwerp voor het vak Nederlands? Binnen extraas® komen alle taalonderwerpen aan bod: spelling werkwoorden vervoegen, de leestekens en accentletters, schrijfregels, afkortingen, synoniemen en antoniemen. Natuurlijk ook woordkennis, onze grammatica met zinsontleding, zinsvorm en woordbenoeming. Zelfs contaminaties, pleonasme, tautologie, analogieën en categorieën staan in het programma.

Als je dus gericht en snel op onderwerp wilt leren en bijspijkeren, kies je binnen extraas.nl voor het onderdeel 'taal'.

Met de linker button kan je gratis oefenen met 'werkwoorden'.

nederlands 2F oefenen bij extraas®

Op extraas.nl kun je Nederlands op 2F niveau oefenen op een leuke manier. Maar je hebt dan ook toegang tot alle taaltoetsen op elk leerniveau: ook op 1F niveau als je eerst wat basis wilt oefenen. Of als je meer uitdaging nodig hebt op 3F niveau.

Er zijn bij extraas.nl drie onderdelen: 1. oefentoetsen 2. rekenen en 3. taal. Kies je voor 'oefentoetsen' dan heb je toegang tot alle taaltoetsen en rekentoetsen op alle leerniveaus. Wanneer je bent ingelogd, klik je op jouw leerniveau. In dit geval dus 2F. Na iedere vraag krijg je ook terugkoppeling. Zo kun je zien wat je bijvoorbeeld fout hebt gedaan en waarom. Op deze manier leer je waarom je iets fout hebt gedaan, zodat je dit de volgende keer weet.

een leerling vult het antwoordformulier van een taaltoets 2F in
beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon