twee handen passen twee puzzelstukjes in elkaar als symbool voor de bijles van rekenen en taal via extraas.nl

bijles rekenen en taal

bijles helpt

een meisje zit met de handen voor het gezicht

Bijles is voor sommigen een luxe en voor anderen een noodzaak. Hoe erg is het als je kind faalangst krijgt doordat het zich niet goed kan concentreren in de klas of ‘het’ gewoon niet snapt? Het zelfvertrouwen kan daardoor een flinke knauw krijgen. Het gevaar is zelfs dat je kind blijft ‘zitten’ of helemaal niet meer naar school wil.
extraas® kan helpen met bijles voor Rekenen en Taal. Daarnaast is er nog de module Oefentoetsen waarin zowel Rekenen als Taal zeer uitgebreid – en op niveau - aan bod komen.
Door de online bijles van extraas® kan je kind – op de momenten dat het nodig is – thuis de leerstof op een andere manier uitgelegd krijgen en oefenen. De modules zijn adaptief: dat betekent dat we eerst een stapje terug nemen om vervolgens naar het ‘pijnpunt’ toe te werken.
Je kind kan zelfstandig werken, maar je kan als ouder er ook voor kiezen om samen onderdelen als bijles te doen. De resultaten kan je op elk moment digitaal bekijken. Het is belangrijk om succesmomenten te vieren. Zo komt het zelfvertrouwen, energie en schoolplezier weer terug. Bijles met extraas® wordt zo bepalend voor de rest van het leven.

gerichte bijlessen

tekening van een vergrootglas: je kan bij extraas.nl gericht leren binnen de bijles van rekenen en taal

Het onderwerp binnen Rekenen of Taal kan je heel gericht zoeken en is makkelijk te vinden: je zoekt op woord of blader door de 20 categorieën van Rekenen dan wel de 16 categorieën van Taal heen. extraas® is de meest complete bijles van groep drie van het basisonderwijs tot en met het hoger beroepsonderwijs.
Waar nodig begint de les met een korte, verhelderende animatie. Daarna wordt de leerstof opgebouwd vanaf de basis met interactieve vragen en uitdagende games.
Bijles in de vorm van Oefentoetsen is ook een mogelijkheid. Zo kan je je op het niveau van de groep waartoe je behoort, uitstekend voorbereiden op het gebied van reken- en taaltoetsen.

bijles voor de minister

foto van oud-minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem

Bijles is zowel voor leerlingen die zwak zijn in een bepaald vak als voor leerlingen die al goed zijn, maar per se nog beter willen worden.
Ook Minister van Financiën Minister Jeroen Dijsselbloem, minister van 2012 tot 2017 en voorzitter van de Eurogroep van 2013-2018, kreeg tijdens zijn middelbare schooltijd elke vrijdag bijles. Jeroen ging elke vrijdagavond naar Helmond. Daar kreeg hij van zijn oom bijles in natuurkunde en wiskunde.
Dankzij goede cijfers op zijn vwo-diploma kon Jeroen gaan studeren aan de Landbouwuniversiteit van Wageningen. Daar studeerde hij na zes jaar af in landbouweconomie.

extraas® bijles proberen
een blije leerling van de online bijles van extraas.nl steekt haar duim op

Alle leerlijnen en-doelen van Rekenen en Taal zoals door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geformuleerd, zijn gebruikt voor de ontwikkeling van extraas®. Daarmee is extraas® ook uitermate geschikt voor bijles in Rekenen, Taal en/of Oefentoetsen van deze vakken. Je kan via onderstaande oranje knop inschrijven en kiezen voor de modules Rekenen, Taal en Oefentoetsen of een combinatie van deze. Ook bepaal je hoelang je dat wilt. Naarmate je je inschrijft voor meer modules en langere periode, wordt de maandprijs van € 12,95 steeds lager.
Als consument heb je na inschrijving recht op 14 dagen bedenktijd. Tijd genoeg om te ervaren of bijles met extraas® jouw kind inspireert tot meer leerplezier en betere cijfers voor Rekenen en Taal.

direct bestellen?

bekend van tv
Stap 1:
Maak je keuze
Stap 2:
Persoonlijke gegevens
Stap 3:
Betaalwijze
Met extraas® kan je snel beter worden in rekenen en taal op elk leerniveau: basisschool, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.
Met extraas® kan je hoger te scoren bij elke rekentoets, taaltoets, citotoets, ieptoets, diatoets, amntoets, nio-toets en wiscat-pabo-toets.
Inschrijven?

Stap 1. Kies eerst één van de zes (voordeel) pakketten.

Stap 2. Klik daarna op de gewenste toegangstijd. Daardoor wordt de juiste knop 'kopen' oranje.

TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
en is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw.
  • 14 dagen bedenktijd
  • “Uitstekend”
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Veilig online betalen

Ontdek de voordelen van leren bij een erkende onderwijsinstelling! Bij ons zijn de prijzen vrijgesteld van btw, waardoor je voordelig uit bent. Kies je cursus, plaats je bestelling en start direct met de leukste manier van rekenen, taal leren en oefentoetsen doen!

Twijfel je nog? Geen zorgen! Als je nog niet of nauwelijks begonnen bent met de online cursus en/of proefexamens, kun je gebruikmaken van 14 dagen herroepingsrecht. Laat het ons simpelweg weten via extraas.nl/opzeggen en we geven binnen één werkdag opdracht dat jouw betaalde bedrag wordt teruggestort.

Zodra je je keuze hebt gemaakt, vragen we enkele persoonsgegevens. Daarna is het tijd om veilig te betalen via iDEAL, creditcard of PayPal, zonder verborgen kosten. Wij houden daar net zomin van als jij!

Geen automatische verlenging
Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij zullen je netjes per e-mail vragen of je wilt verlengen. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon