met een potlood wordt een toetsformulier ingevuld voor taaltoets 3F Nederlands - extraas.nl

taaltoets 3F

nederlands taaltoetsen 3F oefenen

De taaltoets 3F Nederlands is voor de leerniveaus mbo-4, havo, vwo en hbo. Wanneer je goed voorbereid wilt zijn op 3F taaltoetsen, dan kun je bij extraas.nl eenvoudig oefenen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je kunt bijvoorbeeld een maand lang zo vaak 3F taaltoetsen Nederlands oefenen als je wilt voor slechts € 12,95.

Kies in onze webshop voor het pakket oefentoetsen en vervolgens de gewenste toegangstijd: 1, 3, 6 of 12 maanden. Hierna kun je direct aan de slag met 3F taaltoetsen Nederlands oefenen.

nederlands leren op onderwerp

Wil je je goed en snel voorbereiden op een toets over een bepaald onderwerp voor het vak Nederlands? Binnen extraas® komen alle taalonderwerpen aan bod: spelling, grammatica met zinsontleding, zinsvorm, woordbenoeming, hoofdzin/bijzin, indirecte en indirecte rede etc. Zelfs contaminaties, pleonasme, tautologie, analogieën en categorieën komen aan bod. Wil je snel op onderwerp Nederlands leren, kies in de webshop voor het onderdeel 'taal'. Met de linker button hieronder kan je gratis oefenen en ervaren hoe snel je kan leren.

nederlands 3F niveau oefenen

Nederlands oefenen op 3F niveau doe je snel en effectief bij extraas.nl. Het taalniveau 3F staat voor professioneel taalgebruik. Het taalniveau 3F wordt sinds 2010 gevraagd van alle deelnemers aan de eindexamens op mbo-niveau 4, havo, vwo en hbo. Ook bij veel beroepen wordt er verwacht dat je beschikt over het taalniveau 3F. Mocht je dus student zijn en binnenkort eindexamen hebben voor de taaltoets 3F of aan de slag willen bij een werkgever waar Nederlands 3F verplicht is? Oefen en leer eenvoudig online op extraas.nl, zodat je de toetsen Nederlands en het examen Nederlands 3F met vlag en wimpel haalt. Na iedere vraag zie je ook of het antwoord goed of fout is en waarom. Hierdoor leer je van eventuele fouten.

een leerling heeft op extraas.nl geoefend en steekt haar duim op, geslaagd voor het examen
direct bestellen?
bekend van tv
Stap 1:
Maak je keuze
Stap 2:
Persoonlijke gegevens
Stap 3:
Betaalwijze
Met extraas® kan je snel beter worden in rekenen en taal op elk leerniveau: basisschool, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.
Met extraas® kan je hoger te scoren bij elke rekentoets, taaltoets, citotoets, ieptoets, diatoets, amntoets, nio-toets en wiscat-pabo-toets.
Inschrijven?

Stap 1. Kies eerst één van de zes (voordeel) pakketten.

Stap 2. Klik daarna op de gewenste toegangstijd. Daardoor wordt de juiste knop 'kopen' oranje.

TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
en is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw.
  • 14 dagen bedenktijd
  • “Uitstekend”
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Veilig online betalen

Wij zijn een erkende onderwijsinstelling: de vermelde prijzen zijn daarom vrijgesteld van btw. Er zijn geen verborgen kosten. Mocht je nog twijfelen. Maak je keuze, bestel en je kan direct starten met de leukste manier van rekenen, taal en oefentoetsen.

Niet tevreden? Zolang je nog niet of nauwelijks gestart bent met de online cursus en/of proefexamens, heb je 14 dagen herroepingsrecht (bedenktijd). Laat het ons weten en binnen 1 werkdag betalen we het aankoopbedrag terug.

Nadat je je keuze hebt gemaakt, vragen we eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je je betaalkeuze maken: beveiligd betalen middels iDEAL, credit card of Paypal. De vermelde prijzen zijn inclusief btw en er zijn geen verborgen kosten. Daar hebben wij zelf ook een hekel aan.

Geen automatische verlenging
Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij zullen je netjes per e-mail vragen of je wilt verlengen. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon