met een potlood wordt een toetsformulier ingevuld voor taaltoets 3F Nederlands - extraas.nl

taaltoets 3F

nederlands taaltoetsen 3F oefenen

De taaltoets 3F Nederlands is voor de leerniveaus mbo-4, havo, vwo en hbo. Wanneer je goed voorbereid wilt zijn op 3F taaltoetsen, dan kun je bij extraas.nl eenvoudig oefenen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je kunt bijvoorbeeld een maand lang zo vaak 3F taaltoetsen Nederlands oefenen als je wilt voor slechts € 12,95.

Kies in onze webshop voor het pakket oefentoetsen en vervolgens de gewenste toegangstijd: 1, 3, 6 of 12 maanden. Hierna kun je direct aan de slag met 3F taaltoetsen Nederlands oefenen.

nederlands leren op onderwerp

Wil je je goed en snel voorbereiden op een toets over een bepaald onderwerp voor het vak Nederlands? Binnen extraas® komen alle taalonderwerpen aan bod: spelling, grammatica met zinsontleding, zinsvorm, woordbenoeming, hoofdzin/bijzin, indirecte en indirecte rede etc. Zelfs contaminaties, pleonasme, tautologie, analogieën en categorieën komen aan bod. Wil je snel op onderwerp Nederlands leren, kies in de webshop voor het onderdeel 'taal'. Met de linker button hieronder kan je gratis oefenen en ervaren hoe snel je kan leren.

nederlands 3F niveau oefenen

Nederlands oefenen op 3F niveau doe je snel en effectief bij extraas.nl. Het taalniveau 3F staat voor professioneel taalgebruik. Het taalniveau 3F wordt sinds 2010 gevraagd van alle deelnemers aan de eindexamens op mbo-niveau 4, havo, vwo en hbo. Ook bij veel beroepen wordt er verwacht dat je beschikt over het taalniveau 3F. Mocht je dus student zijn en binnenkort eindexamen hebben voor de taaltoets 3F of aan de slag willen bij een werkgever waar Nederlands 3F verplicht is? Oefen en leer eenvoudig online op extraas.nl, zodat je de toetsen Nederlands en het examen Nederlands 3F met vlag en wimpel haalt. Na iedere vraag zie je ook of het antwoord goed of fout is en waarom. Hierdoor leer je van eventuele fouten.

een leerling heeft op extraas.nl geoefend en steekt haar duim op, geslaagd voor het examen

direct bestellen?

bekend van tv
Stap 1:
Maak je keuze
Stap 2:
Persoonlijke gegevens
Stap 3:
Betaalwijze
Met extraas® kan je snel beter worden in rekenen en taal op elk leerniveau: basisschool, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.
Met extraas® kan je hoger te scoren bij elke rekentoets, taaltoets, citotoets, ieptoets, diatoets, amntoets, nio-toets en wiscat-pabo-toets.
Inschrijven?

Stap 1. Kies eerst één van de zes (voordeel) pakketten.

Stap 2. Klik daarna op de gewenste toegangstijd. Daardoor wordt de juiste knop 'kopen' oranje.

TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
en is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw.
  • 14 dagen bedenktijd
  • “Uitstekend”
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Veilig online betalen

Ontdek de voordelen van leren bij een erkende onderwijsinstelling! Bij ons zijn de prijzen vrijgesteld van btw, waardoor je voordelig uit bent. Kies je cursus, plaats je bestelling en start direct met de leukste manier van rekenen, taal leren en oefentoetsen doen!

Twijfel je nog? Geen zorgen! Als je nog niet of nauwelijks begonnen bent met de online cursus en/of proefexamens, kun je gebruikmaken van 14 dagen herroepingsrecht. Laat het ons simpelweg weten via extraas.nl/opzeggen en we geven binnen één werkdag opdracht dat jouw betaalde bedrag wordt teruggestort.

Zodra je je keuze hebt gemaakt, vragen we enkele persoonsgegevens. Daarna is het tijd om veilig te betalen via iDEAL, creditcard of PayPal, zonder verborgen kosten. Wij houden daar net zomin van als jij!

Geen automatische verlenging
Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij zullen je netjes per e-mail vragen of je wilt verlengen. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

Wil je optimaal voorbereiden op de taaltoetsen op niveau 3F?

Bij extraas® heb je de mogelijkheid om je klaar te stomen voor 3F taaltoetsen. Het geweldige aan deze website is dat je toegang krijgt tot alle niveaus. Of je nu wilt beginnen bij taalniveau 1F van groep 3 tot en met groep 8, of juist taalniveau 2F en 3F wilt oefenen, het kan allemaal. Dit heeft als voordeel dat je altijd even terug kunt gaan naar de basis van een taalonderwerp, mocht dat nodig zijn.

Binnen extraas® kun je gebruikmaken van twee modules: de basiscursus taal en de oefentoetsen taal. De basiscursus taal behandelt verschillende onderwerpen, zoals spelling, leestekens, woordkennis, spreekwoorden, afkortingen, grammatica met zinsontleding, zinsvorm, werkwoordvervoegingen, woordbenoeming, hoofdzin/bijzin, indirecte en directe rede, en nog veel meer. Zelfs complexere onderwerpen, zoals contaminaties, pleonasme, tautologie, analogieën en categorieën, komen aan bod. Het is belangrijk om te vermelden dat luistertoetsen geen onderdeel zijn van extraas.nl.

Als je je goed en snel wilt voorbereiden op taalniveau 3F, dan is de volgende methode via extraas.nl erg effectief:
1) Open de module 'oefentoetsen taal' en begin met het maken van de taaltoetsen van niveau 2F.
2) Als je niveau 2F goed onder de knie hebt, kun je verdergaan met de oefentoetsen voor taalniveau 3F.

Wil je leren van je fouten?

In de sectie 'mijn resultaten' kun je de geel gemarkeerde dagen in de kalender zien wanneer je hebt geoefend. Klik op een van deze gele datums. Via de knop 'leren van fouten' kun je bepalen op welke taalonderdelen je moeite hebt. Stel dat je bijvoorbeeld moeite hebt met voltooide deelwoorden ("zijn die nou met een d, t of dt?"), dan kun je dat specifieke onderdeel selecteren in de module 'taal' via de zoekfunctie. Op die manier krijg je toegang tot alle lessen en oefeningen over (on)voltooide deelwoorden.

Knop herhaal foute vragen

Met behulp van de functie 'leren van fouten' kun je ook de vragen die je fout hebt beantwoord herhalen door op de knop 'herhaal foute vragen' te klikken. Blijf dit herhalen totdat je het onderwerp begrijpt en de vragen correct kunt beantwoorden.

Een uitgebreidere aanpak

Een andere aanpak, die wat uitgebreider is, is om eerst alle taalonderdelen vanaf groep 6 door te nemen binnen de module taal. Bij elke les staat het groepsniveau aangegeven in een grijze bol. Als je goed bent in een bepaald onderdeel, zal het systeem je vragen of je naar een hoger niveau wilt gaan. Op deze manier kun je snel op het gewenst taal 3F niveau komen. Zo ontdek je hoe je jouw taalvaardigheden op niveau 3F taal naar een hoger niveau kunt tillen en uitblinkt in je 3F taaltoetsen.

beoordeling van klanten
uitstekend
9,7
veilig en vertrouwd
gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
veilig betalen, zonder extra kosten
iDeal Visa MasterCard PayPal
extraas superman cartoon