voeten lopen over een vangnet staan voor extraas rekenen en taal oefenen prijs en garantie

prijs en garantie

Stap 1:
Maak je keuze
Stap 2:
Persoonlijke gegevens
Stap 3:
Betaalwijze
Met extraas® kan je snel beter worden in rekenen en taal op elk leerniveau: basisschool, voorgetezet onderwijs, mbo en hbo.
Met extraas® kan je hoger te scoren bij elke rekentoets, taaltoets, citotoets, ieptoets, diatoets, amntoets, nio-toets en wiscat-pabo-toets.
1. Waar wil je beter in worden?
2. Kies het aantal maanden toegang
TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
en is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw.
  • goedgekeurd 14 dagen bedenktijd
  • goedgekeurd “Uitstekend”
  • goedgekeurd Erkende onderwijsinstelling
  • goedgekeurd Veilig online betalen

Wij zijn een erkende onderwijsinstelling: de vermelde prijzen zijn daarom vrijgesteld van btw. Er zijn geen verborgen kosten. Mocht je nog twijfelen. Als consument heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kan het dus probleemloos proberen en beoordelen. Maak je keuze, bestel en je kan direct starten met de leukste manier van rekenen, taal en oefentoetsen. Kies de weg naar succes.

Nadat je je keuze hebt gemaakt, vragen we eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je je betaalkeuze maken: beveiligd betalen middels iDEAL, eenmalige machtiging, credit card of Paypal. De vermelde prijzen zijn inclusief btw en er zijn geen verborgen kosten. Daar hebben wij zelf ook een hekel aan.

Geen automatische verlenging
Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij zullen je netjes per e-mail vragen of je wilt verlengen. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

gegarandeerd: geen verborgen kosten

Nadat je je keuze hebt gemaakt, vragen we eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je je betaalkeuze maken: beveiligd betalen middels onder andere iDEAL, eenmalige machtiging, credit card of Paypal. De vermelde prijzen zijn inclusief btw en er zijn géén verborgen kosten. Daar hebben wij zelf ook een hekel aan.

gegarandeerd: 14 dagen bedenktijd

Als consument heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kan het dus probleemloos proberen en beoordelen. Maak je keuze, bestel en je kan direct starten met de leukste manier van rekenen, taal en oefentoetsen.
En… als dank dat je bij extraas® lid bent geworden, kan je de TICKEN typecursus voor bijna de helft van de normale prijs verkrijgen.

Ben jij die ene klant die toch niet tevreden is?

Je kan binnen 14 dagen annuleren. Kosteloos.

gegarandeerd: geen automatische verlenging

Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij houden niet van dat soort praktijken. Wij zullen je netjes vragen of je wilt verlengen. Jij beslist op basis van je ervaring met extraas® en de behoefte. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

gegarandeerd: alle leerstof voor rekenen en taal

De modules ‘rekenen’ en taal’ bestaat uit alle 20 respectievelijk 16 hoofdcategorieën en op alle niveaus waar deze geleerd worden volgens de kerndoelen in ons onderwijs als opgesteld door nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling.

rekenen (gratis proberen? klik hier.)

Je kunt zelf je onderwerp binnen ‘rekenen’ kiezen. Daarna krijg je een korte, duidelijke uitleg en ga je middels games en interactieve lessen de stof meester maken. Zo wordt je beter. En als je ‘het’ snapt, ga je ‘het’ zelfs leuk vinden!

taal

Ook ‘taal’ is onderverdeeld in overzichtelijke onderdelen, waarbinnen je weer onderwerpen kunt kiezen. We leggen duidelijk uit waarom en hoe ‘onze taal’ in elkaar zit. Zo krijg je ‘taal’ op een leuke en uitdagende manier onder de knie.

gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid
Wij streven naar 100% tevredenheid

extraas® is een activiteit van de erkende onderwijsinstelling TICKEN en biedt jou als consument een bewezen betrouwbare en veilige manier van online registratie, aankoop en garantie. Laat je ons binnen 14 dagen weten toch niet helemaal tevreden te zijn? Dan kun je opzeggen en krijg je je geld binnen een bankwerkdag terug.

wij zijn crkbo gecertificeerd; crkbo is de afkorting van Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
CRKBO erkende onderwijsinstelling

TICKEN is een erkende onderwijsinstelling en is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Toetsing door het CRKBO houdt in dat je weet dat je met een instituut te maken heeft dat is getoetst op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

vergrootglas
Veilig

Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig kan winkelen, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.

beoordeling van klanten

UITSTEKEND

8,6

veilig en vertrouwd

gouden zegel dat staat voor ons streven naar honderd procent klanttevredenheid

veilig betalen, zonder extra kosten

iDeal Visa MasterCard PayPal
Snel naar:
extraas superman cartoon