voeten lopen over een vangnet staan voor extraas rekenen en taal oefenen prijs en garantie

prijs en garantie

hoe meer modules en hoe langer de periode, des te hoger jouw voordeel

onze garantie
jouw voordelen
vragen?
zo werkt het
prijs en garantie
contact
TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
en is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw.
  • goedgekeurd 14 dagen bedenktijd
  • goedgekeurd “Uitstekend”
  • goedgekeurd Thuiswinkel waarborg
  • goedgekeurd Veilig online betalen

gegarandeerd: geen verborgen kosten

Nadat je je keuze hebt gemaakt, vragen we eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je je betaalkeuze maken: beveiligd betalen middels onder andere iDEAL, eenmalige machtiging, credit card of Paypal. De vermelde prijzen zijn inclusief btw en er zijn géén verborgen kosten. Daar hebben wij zelf ook een hekel aan.

korting stapelen tot 70%

grafiek die het stijgend voordeel van extraas verbeeldt

Hoe meer ‘modulemaanden’ je binnen een jaar afneemt, hoe minder je betaalt. De korting kan oplopen tot liefst 70%.
Kies je bij extraas® niet alleen voor rekenen, maar ook voor taal, dan groeit de korting. Schrijf je als beheerder meer kinderen in, dan stijgt je korting. Hoe langer de gekozen gebruiksperiode, des te groter je voordeel.
Ook als je in de loop van het jaar – na bijvoorbeeld een pauze – weer iets bijkoopt, ga je verder met voordeel stapelen. Een jaar na je eerste inschrijving, kan je weer een nieuw licentiejaar starten en begint het korting stapelen opnieuw. Met de extraas® prijsmatrix kan je alle combinaties uitproberen en zien hoe snel de korting oploopt.

TICKEN typecursus korting

afbeelding van de startpagina van de TICKEN typecursus

Als extraas® klant kan je je kind ook aanmelden voor de TICKEN typecursus. Je betaalt geen € 79,95 maar slechts € 49,95.
Of kies het pakket inclusief examen met TICKEN typediploma-garantie, dan betaal je geen € 99,95 maar slechts € 59,95. Dat is dus een voordeel van € 30,00 of € 40,00.
Dankzij de Typereflex®-leermethode leert je kind in circa 15 uur blind typen. Dat is de minder dan de helft van de benodigde tijd bij elke andere typecursus.
Naast een voordeel in euro’s dus ook een voordeel in tijd.

gegarandeerd: 14 dagen bedenktijd

Als consument heb je altijd 14 dagen bedenktijd en geniet je het Thuiswinkel waarborg. Maak je keuze, bestel en je kan direct starten met de leukste manier van rekenen, taal en oefentoetsen.
En… als dank dat je bij extraas® lid bent geworden, kan je de TICKEN typecursus voor bijna de helft van de normale prijs verkrijgen.

Ben jij die ene klant die toch niet tevreden is?

Je kan binnen 14 dagen annuleren. Kosteloos.

gegarandeerd: geen automatische verlenging

Ook wordt er na afloop van de abonnementsperiode niet stilzwijgend verlengd. Wij houden niet van dat soort praktijken. Wij zullen je netjes vragen of je wilt verlengen. Jij beslist op basis van je ervaring met extraas® en de behoefte. Wij respecteren je privacy en zorgen dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

gegarandeerd: alle leerstof voor rekenen en taal

De modules ‘rekenen’ en taal’ bestaat uit alle 20 respectievelijk 16 hoofdcategorieën en op alle niveaus waar deze geleerd worden volgens de kerndoelen in ons onderwijs als opgesteld door nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling.

rekenen (gratis proberen? klik hier.)

Je kunt zelf je onderwerp binnen ‘rekenen’ kiezen. Daarna krijg je een korte, duidelijke uitleg en ga je middels games en interactieve lessen de stof meester maken. Zo wordt je beter. En als je ‘het’ snapt, ga je ‘het’ zelfs leuk vinden!

taal

Ook ‘taal’ is onderverdeeld in overzichtelijke onderdelen, waarbinnen je weer onderwerpen kunt kiezen. We leggen duidelijk uit waarom en hoe ‘onze taal’ in elkaar zit. Zo krijg je ‘taal’ op een leuke en uitdagende manier onder de knie.

thuiswinkel waarborg logo staand
Thuiswinkel Waarborg Garantie
extraas® is gewaardeerd met het Certificaat Thuiswinkel waarborg en biedt jou als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van online registratie, aankoop en garantie. Laat je ons binnen 14 dagen weten toch niet helemaal tevreden te zijn? Dan kun je opzeggen en krijg je het cursusgeld binnen een bankwerkdag terug.
wij zijn crkbo gecertificeerd; crkbo is de afkorting van Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
CRKBO erkende onderwijsinstelling
TICKEN is een erkende onderwijsinstelling en is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Toetsing door het CRKBO houdt in dat je weet dat je met een instituut te maken heeft dat is getoetst op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
vergrootglas
Veilig
Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig kan winkelen, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.

beoordeling van klanten

UITSTEKEND

8,6

veilig en vertrouwd

thuiswinkel waarborg logo staand Trust Ecommerce Europe

veilig betalen, zonder extra kosten

iDeal Visa MasterCard PayPal
Snel naar:
extraas superman cartoon